65+ toernooi 2021

Het enige UPDB-toernooi dat in 2020 doorgang kon vinden was het 65+ toernooi in augustus.

Ook dit jaar staat het toernooi op de planning. Van 16 tot en met 20 augustus worden er in ’t Web in Loenen 8 ronden Zwitsers gespeeld. Iedereen die in 1956 of eerder geboren is, kan meedoen. Voor inschrijving of meer informatie: email hidden; JavaScript is required


voorlopige deelnemerslijst (per 14 mei):

Harry de Waard
Cor Westerveld
Cor Vonk
Ben van de Linden
Paul de Heus
Jan Koerselman
Ruud Klaarenbeek
Evert Muis
Lucien Farzan
Dick van der Velden
Wim Vlooswijk
Herman van Westerloo
Evert van de Pol
Frits Stüger

 

4 reacties op “65+ toernooi 2021

  1. Waarom is er niet gekeken in de damkalender van de KNDB. Moeten toernooien elkaar dwarszitten? Hoogeveen Open 2021 is al 6 weken bekend en wordt in dezelfde speeldagen gespeeld. Waarom deze kortzichtigheid?

  2. Kortzichtigheid van de UPDB of hoe zit dit nu. Wie organiseert een 65+ toernooi UPDB als 6 weken eerder 2 damtoernooien op de Damkalender van de KNDB zijn gezet welke op of praktisch ervoor worden georganiseerd. Willen wij het nu voor elkaar moeilijk maken of is de organisator van dit 65+ toernooi UPDB van mening dat dit uitstekend is bedacht. Kan er in deze zomervakantie dan geen andere datum worden gekozen en tevens naar een andere locatie worden gekeken waar dit wel mogelijk is of moet dit toernooi nu uitgerekend op dezelfde dagen worden gespeeld als eerder en grotere toernooien worden gespeeld. Jammer dat de organisatoren van dit toernooi hiervoor hebben gekozen maar niet naar andere mogelijkheden hebben gekeken. Zonde daar nu veel spelers die eerder hebben meegedaan hierdoor mogelijk niet komen daar desbetreffende spelers zich hebben aangemeld bij Heerhugowaard Open 2021 of Hoogeveen Open 2021. Wat lopen de mensen bij de UPDB toch achter de feiten aan.

  3. Helaas hebben we voor het toernooi geen uitwijkmogelijkheden. We willen graag blijven spelen in de Corona-proof-zaal in Loenen en die is niet in andere weken beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.